torstai 30. toukokuuta 2013

Hääkimppu

Hääkimpun ei välttämättä tarvitse olla perinteinen kukkakimppu. Itse suunnittelen talvihäitä, joten aidot kukat mahdollisessa ulkovihkimisessä tuntuvat hassulta yhdistelmältä. Mieltäni kiehtoo myös ajatus kimpusta, joka ei kuihdu pois vaan jää koristamaan esimerkiksi yöpöytää häiden jälkeen. Olen internetin ihmemaata tutkiessani löytänyt useita eri vaihtoehtoja kuten kangaskukkakimppuja.

Innstyches

Kangaskukat ovat hauska vaihtoehto, mutta tyylilleni sopii paremmin rintakoruista koottu kimppu. Olen suunnitellut mielessäni talven ihmemaa tyylistä koristeluteemaa eli paljon kimalletta, valkoista valkoisella ja hopeaisia sävyjä. Olenkin aloittanut rintakorujen etsimisen kirpputoreilta ja huuto.netistä. Kimpusta tulisi varsin tyyris, jos kaikki rintakorut ostaisi uutena. Budjetiksi olen alustavasti sopinut itseni kanssa aitojen kukkien kappalehinnan eli mieluusti pari kolme euroa rintakorulta. Valitettavasti hopean sävyisiä rintakoruja löytyy huomattavasti keltametallisia vähemmän. Aikaa on kuitenkin vielä kahdeksan kuukautta, joten uskoa riittää kimpun verran. Rekrytoin myös ystäviäni pitämään silmät auki kirpputoreilla. Minua kiehtoo kovasti ajatus tärkeiltä ihmisiltä saatujen rintakorujen yhdistämisestä hääkimpuksi.

Lionsgate Desings
Noaki

4 kommenttia:

  1. Onpa jännä idea! Toivottavasti löydät koruja. Oletko kysynyt sukusi vanhemmilta naisilta, jos jollakulla olisi aarrekätkö? :)

    kesakuu2014.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. En ole vielä ehtinyt kysellä elossa olevilta sukulaisilta, mutta yksi perintönä saatu koru on jo pääsemässä kimppuun mukaan. Näin rakas isomummo on muutenkin kuin ajatuksissa mukana.

    VastaaPoista
  3. Suosittelen myös, että katselet Etsyn valikoimia. Myös hakusanalla "brooch bouquet" löytyy pelkkiä tarvikkeita, kun järjestelee tuotteet halvimmasta kalleimpaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän jo katselinkin Etsystä, mutta löysin vasta kauppoja, joissa toimituskustannukset olivat pöyristyttäviä Suomeen lähetettäessä. En ole vielä jaksanut katsoa sen enempää. Varmaan sieltä löytyisi eurooppalaisiakin myyjiä, joiden toimitushinnat olisivat edes jotenkin mittasuhteessa oston arvoon.

      Poista