tiistai 13. elokuuta 2013

Kutsukortit tehty

Blogi on näköjään unohtunut vieraita kestitessä ja Suomea reissatessa, mutta häät ovat sentään olleet ajoittain mielessä. Innostuin leikkelemään askarteluveitsellä parina iltana ja nyt kutsukortit odottavat enää tekstejä sisälle. Värit arpoutuivat kaapissa valmiiksi olleiden papereiden ja miehen mielipiteen mukaan. Sekä korttipohja että koristepaperit ovat helmiäiskiiltoisia, mitä ei kuvasta erota. Lopputuloksesta tuli mielestäni hyvin talvihäihin sopiva: hillitty väritys pientä rakkauden pilkahdusta lukuunottamatta. Erityisesti mieltäni lämmittää jatkuvuus sormukseni koristelusta korttiin.


Kutsukortteja tarvitsemme todennäköisesti vain kuusi kappaletta, mutta tein pari ylimääräistä varuiksi. Ylijääneet kortit voi sitten käyttää joskus tulevaisuudessa muuhun tarkoitukseen esim. ystävänpäivä tervehdyksenä.

Leikkelin myös paikkakorttiin tulevia koristeita, mutta niitä tarvitaan vielä joitakin lisää, ja pohjakartonki täytyy käydä ostamassa. Toivottavasti löydän isompia helmiäiskiiltoisia arkkeja, kun korttipohjien leikkelyssä ei ole oikein mitään järkeä jo hinnankin puolesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti