lauantai 20. heinäkuuta 2013

Helmiä ja höyheniä

Mies on poissa jaloista, joten sain levitettyä puolisalaisen hääkimppuprojektini olohuoneen puolelle. Samalla pääsin testailemaan uutta kameraani, joka näköjään liimasi kuviin ärsyttävän huomattavan aikaleiman. Neljä isoa helmikorua olen tehnyt itse Sinellin materiaaleilla. Kaksi strassikiekkoa ovat itseasiassa sormuksia, ja kolme muuta rintakorua olen ostanut yksitellen huuto.netistä.


Laitoin blogiini aikaisemmin linkin youtube-videoon, jonka ohjeen mukaan lähdin kokoamaan korukimppuani. Kukkalangan leikkauspinta osoittautui rosoiseksi ja tarttui ihan kaikkeen mahdolliseen: erityisesti sukkahousuihin ja neulepaitaan. Ratkaisin vaatteitani uhkaavan ongelman taittamalla metallilangan päät pienelle lenkille. Tämä vähensi tarrautumisia, mutta suosittelen jättämään ykköset vaatekaappiin, jos joku päättää kokeilla samanlaisen kimpun kokoamista.


Löysin taannoin Tiimarin alennusmyynnistä höyhenlankaa, jossa höyheniä oli kieritetty tasaisin välimatkoin ohueen metallilankaan. Kieputtelin korun tyveen näitä höyheniä kimpun täytteeksi. Kaikki korukukat ovat vielä yksittäisiä. Kasaan kimpun lopulliseen muotoonsa vasta, kun korukukkia on riittävä määrä. Näistä kuvista saa kuitenkin esimaun tulevasta kimpusta.



2 kommenttia: