keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Pöydän koristelu

Emme ole vielä lyöneet lukkoon juhlatilaa, joten koristelusta ei voi tehdä vielä varsinaisia päätöksiä. Selailin kuitenkin Pinterestiä wedding table -haulla, ja löysin toinen toistaan ihanampia juhlapöytiä. Mielestäni juhlatilan koristelu alkaa peittämällä näkymättömiin haluttavat osat: esimerkiksi kuluneet pöydän pinnat ja rumat pöydän jalat. Jos budjetti kestää, saa mistä tahansa tilasta juhlavan riittävällä määrällä seinille ja kattoon ripustettuja verhoja.


Itselläni on kiikarissa muutama vanha juhlatila ja vanhahtavasti sisustettu ravintola, jotka eivät tarvitsisi juurikaan somisteita olemassaolevien kalusteiden lisäksi. Myös mies pitää vanhahtavasta tyylistä pelkistetyn modernia enemmän, joten uskoisin juhlatilan kanssa olevan vähän erimielisyyttä. Kauniiseen tilaan riittävät mielestäni kynttilät tunnelmanluojiksi.
Jostain päin maailmaa

 Sarjassamme toteuttamatta jäävät mahtavat yksityiskohdat on hillitön bling bling -pöytäliina morsiusparin pöytään. Istumme muun seurueen kanssa samassa pöydässä, joten tällaiselle ei tule olemaan tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti