tiistai 11. kesäkuuta 2013

Häiden ajoittaminen

Kaikki häävieraamme tulevat toiselta paikkakunnalta, mikä tulee huomioida häiden ajoittamisessa. Siviilivihkiminen voisi olla hyvin arkipäivänä esimerkiksi perjantaina iltapäivällä ja hääjuhla olla heti perään illalla. En kuitenkaan usko, että läheisemme haluavat ihan vain meidän takiamme ottaa ylimääräistä vapaapäivää töistä pahimmillaan palkattomana. Hääjuhla on siis ainakin pakko järjestää viikonloppuna ja mieluusti lauantaina. Lisäksi kaikki vieraat tulevat tarvitsemaan yöpaikan.

Olin alunperin suunnitellut sijoittavani häät Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomaviikkojan väliin, jolloin kaikilla vierailla olisi ollut joko edeltävä tai seuraava viikko hiihtolomaa. Tämä tietysti olisi tarkoittanut hyvin aikaista hotellihuoneiden varaamista. Ongelma viikonlopun suhteen tuli yllättävältä suunnalta: vuoden 2014 talviolympialaiset. Juuri tuolle viikonlopulle sijoittuvat kaikki finaalit ja päättäjäiset. Jos haluan sulhasen ja ylipäätään noin puolet vieraista juhlaan, on viikonloppu poisluettu. En olisi ikinä uskonut, että joudun ottamaan tällaisen asian huomioon.



Tällä hetkellä suunnittelen häitä joko helmikuun ensimmäiselle viikonlopulle tai tammikuun viimeiselle. Siinä vaiheessa on pahin juhlaähky joulun ja uuden vuoden osalta ohi, ja jouluhäslinkiä ei tarvitse yhdistää häiden järjestämiseen. Tavallaan harmittaa ottaa mielestäni jotain aivan turhanpäiväistä huomioon, mutta toisaalta haluan, että kaikki vieraat voivat osallistua hyvillä mielin. En halua pakottaa ketään valitsemaan.

1 kommentti:

  1. Do you need to go to a prom? And you want to buy a beautiful prom dress but only to find all of these in the shops are too expensive. So come to have a look on . You will not be disappointed.
    glamgown dresses canada online reviews
    glamgown maggie sottero dresses reviews
    glamgown dress for beach wedding guest reviews

    VastaaPoista