sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kutsukortti ideoita

Yritin katsella Pinterestistä ideoita talvihäiden kutsukorttiin, mutta suurin osa haulla löytyneistä kuvista oli painettuja kutsukortteja. Minä haluan nimenomaan askarrella itse kutsukortit. Yleinen teema korteissa oli vähemmän yllättäen lehdettömät puut ja lumi, mutta muitakin talvisia aiheita löytyi.




Tykästyin quilling-tekniikalla tehtyihin lumihiutalekortteihin, jotka toimisivat tietysti myös joulukortteina. Varmasti tulen toteuttamaan tällaisia, mutta nähtäväksi jää kumpaan tarkoitukseen. Lumihiutaleita saa tehtyä quillingilla monenlaisia. Alempi quilling-kortti on myös varsin talvinen kukka-aiheesta huolimatta ja voisi sopia häiden kutsukortiksi.


Onneksi minulla on jo kokeilua odottamassa quilling-kynä, jolla saa tehtyä jo vaikka mitä kuvioita. Paperileikkurilla saan tehtyä itse paperisuikaleita ja suunnittelutoimiston varastonsiivouksesta pelastetut reikäviivottimet toimivat quilling-alustan tavoin. Enää puuttuu sopivan innostunut hetki.

Quilling välineitä

1 kommentti:

  1. Surprised by very expensive price of prom dresses and wedding dresses in various shops? You want to buy these dresses with high quality and cheap price? beautydress eveing gowns pretoria reviews provides you a good choice.beautydress rent a bridesmaid dresses for plus size in johannesburg reviews

    VastaaPoista