tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kynttilät

Erityisesti talvihäissä kynttilät ja ulkotulet ovat mielestäni ehdottomia tunnelman luojia. Ikuisena huolehtijana olen murehtinut useita internetissä pyöriviä kynttilöiden koristeluohjeita, jotka ovat kaikkea muuta kuin paloturvallisia. Toivottavasti kaikki hääparit ja häiden suunnitteluun osallistuvat ottavat myös tämän tylsän asian huomioon koristelussa. Kynttilöitä olisi kiva koristella ihanilla nauhoilla, helmillä, heinillä... Vaikka kynttilä ei sytyttäisi paloa, savuavat koristeet pahasti syttyessään.

Paljetteja, muovihelmiä...

Kuivat luonnonmateriaalit

Toinen yleinen riskitekijä vinkeissä on huono astiavalinta. Erityisesti tekee pahaa katsoa tätä vinkkiä, joka hyppii silmille joka paikasta. Viinilasiin, jota ei ole suunniteltu kuumalle ja kapenee ylöspäin, laitetaan tuikku ja lasin päälle jostain varmasti enemmän tai vähemmän palavasta materiaalista tehty varjostin. Nämä ovat suloisia, mutta aitoa tuikkua en missään tapauksessa laittaisi. Sen sijaan ideaa voisi soveltaa led-tuikuille.
Halkeaako lasi vai syttyykö varjostin?

Turvallisemmista vaihtoehdoista pidän kaiverretuista ja pintamuotoilluista kynttilöistä. Ehdoton lempikynttiläni on Puttipajan iso kruunukynttilä, joka on yksinkertaisen näyttävä. Puttipajan sivuilla oli myös hyvät poltto-ohjeet kynttilöille. En ennen niiden lukemista ollut tajunnut, että pienet naarmut saa hangattua varovasti kankaalla pois.


2 kommenttia:

  1. gown wedding dress
    gown cocktail dresses
    only the most beautiful are meant for a perfect beauty like you! http://www.gown.co.nz

    VastaaPoista
  2. If you need dress, click the link gowns for sale .I can give you a very cheap price.Please contact me.clavonna grade 6 grad dresses canada reviews

    VastaaPoista