maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kakunkoristeideoita

Koristelun tarve tulee riippumaan paljon juhlapaikasta, joka on vielä toistaiseksi päättämättä. Oikeammin juhlapaikan päätöstä ei ole virallistettu, mutta olen iskenyt silmäni erääseen paikalliseen ravintolaan. Paikka on meille uusi, joten käymme ensin joku päivä koelounaalla ennen tarjouspyyntöä. Hääkakku on kuitenkin paikasta riippumaton, joten olen selaillut Pinterestiä katsellen kakunkoristeideoita. En pidä erityisesti perinteisistä pariposeerauskoristeista ja vielä vähemmän mukavitsikkäistä parikoristeista.

Jos tällaisen sormustelineen sattuisi löytämään jostain, se olisi ihana kakunkoriste. Häissä suloinen pupupari kakun päällä, ja häiden jälkeen säilytyspaikka sormuksille.

Ilmeisesti Urban Outfittersin poistunut tuote
 Hieman vitsikkään puolelle taipuva koriste syntyy männynkävyistä. Käpyihin liimataan pieni pala tylliä tai sifonkia hunnuksi ja pieni hattu joko valmiina ostettuna tai esimerkiksi polymeerimassasta (esim. Cernit). Talvihäitä ajatellen käpyihin voisi myös liimata hieman kimalletta.

Sydänkäpyset

Tällä hetkellä olen taipuvaisin monogrammikoristeen puolelle. Netistä saa tilattua valmiita monogrammeja, mutta oman tekeminen ei ole varmasti hankalaa. Kaikkein helpointa olisi ostaa valmis kirjain ja koristella se haluamallaan tavalla. Kirjaimia myydään monessa marketissa ja  askartelukaupassa.

Kimallekirjain
Minua kiehtoo myös ajatus lasilevymonogrammista. Lasin voi tietysti hiekkapuhaltaa, mutta kotikonstein monogrammin voi tehdä lasiin etsaamalla. Etsaustahnaa saa käsittääkseni askartelukaupoista.

Lasimonogrammi

1 kommentti:

  1. So many dresses waiting for your option,if you want to be a beautiful lady,please choose us.anidress flower girl dresses kids reviews

    VastaaPoista