keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kihlajaiskuvat

Palaveerasin eilen Jyväsjärvellä lilluessani valokuvaajan kanssa. Voisipa kaikki palaverit höpöttää hellepäivänä leukaa myöten vedessä. Pohdimme hieman mahdollisia kuvauspaikkoja ja lupasin katsella valokuvia, joissa olisi haluamani tunnelma. Haluamme mieluummin ulko- kuin studiokuvia. Ylipäätään perinteiset poseerauskuvat eivät tunnu omalta. Yksi täytynee ottaa vanhoillisempia sukulaisia ajatellen, mutta muuten haluan leikkisiä tilannekuvia ja hempeitä hetkiä.

Osa kuvista otetaan harjun portailla, joissa voi hyödyntää eri kuvakulmia ja paikka on muutenkin näyttävä tausta. Voi olla, että tänä kesänä harjulle ei ole istutettu kukkia kunnan kiristettyä puutarhabudjettiaan. Olisi ihana käydä talvella ottamassa samassa paikassa hääkuvat. Toinen kuvauspaikka olisi Jyväsjärven rannalla. Mattilanniemessä on ihana puistoalue ja Jyväsjärvi on taustana muutenkin kaunis siltoineen. Kuvaaja myös ehdotti vedessä otettuja kuvia. Harmillisesti Jyväsjärvi on hyvin samea, joten mikään veden alle jäävä ei näy kuvassa. Tämä täytyy huomioida vaatteita valitessa. Pitkät helmat kuulemma laskeutuvat kauniisti pinnalle ja Mattilanniemessä on onneksi pukukopit, joissa käydä vaihtamassa vaatteita kesken kuvauksen.

Harjun portaat
Mattilanniemen puisto





Tässä joitakin referenssikuvia:


Kuva

Vinkkejä kihlakuviin
Puolisoni harrastus mukaan kuvaan?

Koko ikäni tanssineena, haluan myös vauhdikkaan kuvan


3 kommenttia:

  1. only the most beautiful dresseslace wedding dresses australia are meant for a perfect beauty like you!
    Let us buy sexy dressesplus size wedding dresses for big day. So many stunning dresses here. which dress should you choose for party?
    View more dresses, please click www.jadegown.com.au
    For more dresses information, please email at jadegown.com.au@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Do you have a plan for wedding? Do you surprised by the high price of wedding dresses?special occasion dresses anagowns Come to have a look. It will not make you disappointed.http://www.anagown.com

    VastaaPoista
  3. If you have already picked out the colors for your wedding, you should definitely purchase this colorful girl dress for your big day.
    minel wedding dress storage boxes reviews
    minel navy blue bridesmaid dresses online reviews
    minel amazon dresses mother of the bride reviews

    VastaaPoista